top of page

standart

”Som barn var jeg vild med Monty Pythons absurde humor. Men jeg bliver også inspireret af den finske natur, fastgroede kulturelle vaner og stereotype finske forestillinger om, at det f.eks. er mere værd at knokle og være seriøs.

 

Mine performances viser, at er man for ihærdig eller for seriøs med et projekt, bliver det ofte grotesk humoristisk som i dokumentationen af mine syv dages gravearbejde for at hente tre sten ud af jorden og i filmen om mit ø-byggeri”, forklarer han.

 

Modig men ikke dumdristig

For Antti Laitinen er det vigtigt, at hans værker altid er ’hand- og manmade’. Derfor arbejder han med sine bare næver og er for det meste alene om sine projekter. Men vennernes hjælp kan dog være nødvendig.

 

”Da jeg sejlede over Det Baltiske Hav i min egen båd lavet af bark, blev jeg ledsaget af en følgebåd, hvor en af mine venner sad. Jeg havde ikke regnet med, at båden kunne sejle mere end et par timer, før den ville synke. Godt nok udfordrer jeg det umulige, men jeg sætter ikke mit liv på spil”, siger den finske eventyrer, der ramte Estlands kyst efter 20 timer.

 

lmfælasdmfælasmf

 

ddæ,dæ

bottom of page